Trailer: Eerste gameplay Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged onthuld

Geplaatst:

Ben jij klaar om wederom vet hard te gaan? Check dan hier de eerste gameplaybeelden van Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged!

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged is een typische sequel met een nog typischer motto: meer is beter. Je kunt dus in Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged meer voertuigen, vaardigheden, racebanen en meer verwachten. Voor het eerst kun je achter het stuur van motors en quads kruipen. De voertuigen worden nu ingedeeld in bepaalde classes. Zo zijn de monstertrucs ingedeeld onder het kopje 'Heavy Duty', maar er zijn ook voertuigen onderdeel van de 'Off-Road' catagorie. Ja, je gaat niet alleen maar op de plastic banen racen. Ditmaal ga je ook buiten het boekje crossen en de wilde natuur verkennen. En met wilde natuur bedoel ik de achtertuin. Milestone garandeert dat snelheid niet de enigste tool is in je racersarsenaal. In Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged kun je over opponenten springen, ze van de baan beuken en je wagen aanpassen via het nieuwe vaardigheidssysteem.

Check hier de eerste trailer van Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged.

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged is beschikbaar vanaf 19 oktober voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Milestone
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 oktober 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord