Yoshi's Crafted World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Gameplay: Yoshi keert terug in Yoshi's Crafted World

Yoshi's nieuwe game heeft eindelijk een titel en we krijgen ook meteen wat gameplay te zien. Dit keer niet in een wereld van geitenwollen sokken of een kinderboek, maar een wereld gemaakt met handarbeid. Jawel, Yoshi's Crafted World gaat volledig om handgemaakte dingen.

Het is al een tijdje bekend dat Yoshi een eigen game op de Switch zou krijgen. De titel was echter onbekend. Nu niet meer want Yoshi's Crafted World moet aankomend voorjaar exclusief op de Nintendo Switch verschijnen. We zien allerlei schoolprojecten voorbij komen waarbij de gekste knutselwerkjes zijn gemaakt. Natuurlijk is het cuteness-gehalte weer lekker hoog.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?