Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Yoshi's Crafted World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Yoshi's Crafted World launchtrailer onthuld

Nintendo heeft de launchtrailer van Yoshi's Crafted World onthuld. De trailer duurt een halve minuut, maar staat vol met gameplaybeelden Yoshi's nieuwe avontuur.

Vanaf vandaag kunnen fans met de schattige groene draak aan de slag. Yoshi's Crafted World is in veel opzichten vergelijkbaar met Yoshi's Wooly World, echter bestaat de wereld dit keer niet uit wol, maar is deze opgebouwd uit karton. Ieder level kan twee keer worden gespeeld. De eerste keer op de normale manier, de tweede keer wordt het level omgedraaid waardoor je extra geheimen kunt ontdekken.

Yoshi's Crafted World is vanaf 29 maart speelbaar op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?