Trailer: Yoshi's Crafted World krijgt releasedatum

Geplaatst:

Dit jaar kunnen we lekker aan de handarbeid. Yoshi's Crafted World verschijnt namelijk zeer spoedig. Hiermee vult Nintendo wederom de first party library aan met een uiterst charmante titel.

Yoshi is een tijdje geleden begonnen met de handarbeid in Yoshi's Wooly World en stapt rustig verder op die ingeslagen weg. De trouwe knecht van Mario schittert namelijk in Yoshi's Crafted World, een game die volledig draait om geknutselde voorwerpen. Er was nog geen releasedatum, maar vandaag kwam Nintendo toch met nieuws naar buiten. De game staat namelijk gepland voor een release op 29 maart aanstaande! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan even onderstaande trailer.

Yoshi's Crafted World verschijnt op 29 maart exclusief op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yoshi's Crafted World

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 maart 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord