Yoshi's Crafted World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Yoshi's Crafted World krijgt releasedatum

Dit jaar kunnen we lekker aan de handarbeid. Yoshi's Crafted World verschijnt namelijk zeer spoedig. Hiermee vult Nintendo wederom de first party library aan met een uiterst charmante titel.

Yoshi is een tijdje geleden begonnen met de handarbeid in Yoshi's Wooly World en stapt rustig verder op die ingeslagen weg. De trouwe knecht van Mario schittert namelijk in Yoshi's Crafted World, een game die volledig draait om geknutselde voorwerpen. Er was nog geen releasedatum, maar vandaag kwam Nintendo toch met nieuws naar buiten. De game staat namelijk gepland voor een release op 29 maart aanstaande! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan even onderstaande trailer.

Yoshi's Crafted World verschijnt op 29 maart exclusief op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?