Yoshi's Crafted World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Yoshi's Crafted World demo is nu beschikbaar

Nintendo heeft tijdens diens Nintendo Direct aangekondigd dat de demo voor Yoshi's Crafted World per direct beschikbaar is op de Nintendo Switch.

Mocht je niet kunnen wachten tot de game met de groene draak in de schappen ligt, dan is het nu mogelijk vast een voorproefje te nemen. In de demo die door Nintendo beschikbaar is gesteld, is het volledige eerste level te spelen. De kartonnen wereld is interactief, waardoor je je eieren ook kan schieten op elementen in de voor- en achtergrond. Daarnaast is tijdens de Nintendo Direct bekendgemaakt dat je ruim 180 kostuums vrij kunt spelen voor Yoshi, waarbij bepaalde kledij erg moeilijk is om te unlocken.

Yoshi's Crafted World komt uit op 29 maart voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?