Gearbox Publishing heet nu Arc Games

Geplaatst:

Gearbox Publishing - de uitgever achter o.a. Remnant 2, Have a Nice Death, Gigantic en meer - gaat door onder een andere naam. Maak kennis met Arc Games!

De naamverandering heeft te maken met de overname van Gearbox door Take Two. De uitgeverskant blijft onder Embracer operationeel, waardoor de naamverandering noodzakelijk was. Verder verandert er niet dusdanig veel. Hetzelfde team blijft werken aan het gameportfolio. Zo is Arc Games nog steeds bezig met de releases van Hyper Light Breaker en nog-niet-aangekondigde titels. De uitgever geeft aan grootse plannen te hebben voor 2025, maar we moeten ze vanavond ook al in de gaten houden. Tijdens de Triple-i showcase wordt er namelijk een nieuwe trailer van Hyper Light Breaker onthuld.

Op welke aankomende releases van Arc Games zit jij te wachten?

Bron: Arc Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord