Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War en Call of Duty verslagen

Microsoft's Gears of War 2 en Activision's Call of Duty: World at War, de twee niet onbekende multiplayergames, zijn van de Xbox Live nummer 1 positie gegooid. De games overheersten al vanaf hun release de Xbox Live Charts, maar nu zijn ze verslagen.

Halo 3 is namelijk de nieuwe nummer één. De opvolgers van Gears of War en Call of Duty 4: Modern Warfare konden dus niet tippen aan het maandenlang domineren van de Xbox live Charts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?