Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Miljard Halo 3 matches gespeeld

Halo 3 is een groot succes online. De game lanceerde in de zomer van 2007 en wordt nu nog steeds massaal gespeeld. Nu heeft Bungie een nieuwe mijlpaal bereikt.

Er zijn namelijk een miljard matches gespeeld op Halo 3. Halo 2 haalde dat niet. Die kwam op 789 miljoen. Volgens een medewerker van Bungie zijn er zoveel matches gespeeld, dat wanneer je alles bij elkaar optelt je 64.000 jaar verder bent.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?