Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Gears Tactics bevat geen microtransactions

Gears Tactics gaat geen microtransactions krijgen. Dit werd bekend gemaakt door Gears of War topman Rod Fergusson.

Hij laat weten dat de microtransactions geen plaats hebben in Gears Tactics. Geen enkele vorm wordt toegevoegd aan de game. Zelfs alle cosmetische items zijn in de game zelf te verdienen. De reden hiervoor klinkt duidelijk. Gears Tactics is een singeplayer game en daarom heeft The Coalition besloten er geen microtransactions aan toe te voegen. Tijdens The Game Awards werd de Gears Tactics releasedatum onthuld.

Gears Tactics is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc en Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?