Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Gears Tactics launchtitel voor de Xbox Series X

Gears Tactics wordt een launchtitel voor de Xbox Series X en de Xbox Series S. Dit maakte het officiële Gears of War Twitter-account bekend via de onderstaande tweet.

Gears Tactics kwam in het begin van dit jaar uit exclusief voor de pc, maar binnenkort kunnen console spelers er mee aan de slag. Naast de release op de Xbox Series X en de Xbox Series S, komt de strategiegame ook naar de huidige generatie Xbox-consoles. Vanaf release is de game te spelen via Xbox Game Pass. Als je Gears Tactics al digitaal bezit, dan kan je hem gratis installeren op je Xbox-console naar keuze. Lees hier onze review van Gears Tactics.

Gears Tactics is nu beschikbaar voor de pc en is vanaf 10 november te spelen op de Xbox Series X/S en de Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?