Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Gears Tactics launch trailer bevat veel informatie

De launch trailer van Gears Tactics is vandaag online gekomen.

Fans van de Gears-franchise kunnen nu de trailer van Gears Tactics bekijken, waarin een hoop nieuwe gameplay getoond wordt uit de strategische turn-based third person shooter. Tactics slaat een andere richting in dan we gewend zijn van de Gears of War games en we zijn benieuwd naar het resultaat hiervan. De trailer die vandaag is vrijgegeven is behoorlijk bijzonder en voegt weer heel wat nieuwe informatie toe in slechts twee minuten. Een mooie aanvulling op de eerste trailer. Wil je weten waarom? Bekijk de trailer hieronder.

Gears Tactics verschijnt op 28 april 2020 voor de pc. De console editie volgt later dit jaar.

BRON Microsoft

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?