Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Geen next-gen upgrade voor Marvel's Spider-Man

Marvel's Spider-Man krijgt helaas geen next-gen upgrade voor de PlayStation 5. Er is echter wel een andere manier om de game te kunnen spelen op de next-gen console.

Degenen die Marvel's Spider-Man bezitten voor de PlayStation 4, kunnen de game straks niet upgraden voor de PlayStation 5. Volgens een statement van Sony op gamingwebsite Kotaku is dit nieuws gisteren bevestigd. Marvel's Spider-Man krijgt in plaats van een gratis next-gen upgrade een Remastered versie van de game. Marvel's Spider-Man: Remastered maakt onderdeel uit van Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition voor de PlayStation 5. Het aanschaffen van Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition is de enige mogelijke manier om Marvel's Spider-Man nog eens te ervaren op de next-gen console met een grafische upgrade voor de game.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition komt uit op 12 november samen met de release van de PlayStation 5.

BRON Kotaku

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?