Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Geen Starcraft 2 bèta in 2009

Iedere Starcraft-fan werd dolenthousiast van de aankondiging van Starcraft 2. Er zou aan het einde van dit jaar ook een bèta vrijgegeven worden, maar die belofte moet Activision Blizzard intrekken.

Chris Sigaty van Activision Blizzard meld dat de bèta is verschoven naar begin 2010. De releasedatum van de game zelf ligt nog wel op schema. De game komt uit in het tweede kwartaal van 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?