Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Folklore

  • Ontwikkelaar Game Republic
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Geen vervolg voor Folklore

Folklore is al weer een tijdje verkrijgbaar voor de PlayStation 3. Ontwikkelaar Game Republic werkte ook al aan een Folklore-versie voor de PlayStation Portable, maar hoogstwaarschijnlijk zal deze de winkels niet halen. De productie is namelijk stop gezet. Volgens de ontwikkelaar zal er zelfs helemaal geen opvolger meer komen van de game.

Waarschijnlijk komt dit door de verkoopcijfers. Het is niet dat de verkoopcijfers erg laag zijn, maar het is niet wat ze hadden verwacht van een game die al sinds 2007 verkrijgbaar is. In totaal hebben ze namelijk sinds de release van de game 250.000 stuks verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?