Folklore

  • Ontwikkelaar Game Republic
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Weer twee nieuwe packs voor Folklore

Eind december kwamen de makers van Folklore al met een kerstpack en kwamen er daarnaast nog eens twee losse packs. Deze maand mogen we nog eens twee packs verwachten. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten gaan ze los 3,99 dollar kosten en in een bundel 5,99 dollar.

In de eerste pack zul je met Ellen naar de Undersea City gaan om naar haar moeder te zoeken. Daarnaast zijn daar verschillende stenen te vinden, die je moet gebruiken voor een quest en is er een nieuwe Folk vrij te spelen, genaamd de Scarab.

In het tweede pack zul je wederom met Ellen op pad gaan om een mysterie op te lossen. Ook hierbij is er een nieuwe Folk, genaamd Radian, te vinden. In beide packs zal Ellen een nieuw, gekleurd pakje aantrekken.

Klik hier om naar productpagina te gaan!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?