Check hier alle The Game Awards 2023 content

Folklore

  • Ontwikkelaar Game Republic
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Twee nieuwe packs voor Folklore

Er zal deze maand downloadable content komen voor de PlayStation 3-game Folklore. Dit meldde Sony op zijn blog. De twee packs zullen in totaal vier nieuwe quests en twee nieuwe kostuums bevatten.

De eerste pack heet 'The Kidnapped Folk' en gaat over een iemand die gekidnapt is. Aan jou de taak om hem te bevrijden. Ellen krijgt een nieuw kostuum en er is ook een nieuwe Folk, Maximillian.

De tweede pack heet 'Bottom of the Sea'. Je gaat hierin op zoek naar een geheim item en er is een nieuw kostuum voor Keats. De packs kosten vier dollar per stuk. Gebundeld zul je zes dollar kwijt zijn. Er is nog geen Europese prijs bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?