Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Alan Wake 2

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Gerucht: Alan Wake 2 in de maak door Remedy en Epic Games

Ontwikkelaar Remedy werkt mogelijk aan een vervolg op Alan Wake. Het lijkt erop dat Epic Games hiervan de uitgever wordt.

Het zou zomaar kunnen zijn dat er een vervolg komt op Alan Wake. Jeff Grubb, een insider van de game-industrie, heeft namelijk tijdens een stream op Twitch gedeeld dat ontwikkelaar Remedy werkt aan Alan Wake 2. Hij heeft daarnaast aangegeven dat Epic Games een bidoorlog heeft gewonnen om de uitgever van Alan Wake 2 te zijn. Dit is volgens hem in lijn met een nieuwe strategie van Epic Games: de ontwikkeling van games financieren in plaats van later de rechten te kopen om een game exclusief op de Epic Games Store verkocht te laten worden.

onbekend

Als Alan Wake 2 wordt uitgebracht door Epic Games kan het zijn dat de game exclusief op de Epic Game Store te downloaden is. Aangezien Alan Wake naast pc ook uitkwam voor de Xbox 360, zou Alan Wake 2 misschien tevens uitgebracht kunnen worden voor de Xbox One en/of Xbox Series.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?