Gerucht: Atomic Heart releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst:

De Russische titel Atomic Heart had natuurlijk al een releasewindow, maar nu lijkt de releasedatum ook op straat te liggen. Althans, dat is wat de website WhatIfGaming beweert.

Atomic Heart wordt gezien als één van de meest felbegeerde games van 2023. De actie/RPG had eigenlijk eind dit jaar horen te verschijnen, maar nadat er een nieuwe uitgever werd gevonden, werd ook de releasedatum verschoven. Nu claimt de website WhatIfGaming dat Atomic Heart vanaf 21 februari in de winkelschappen ligt. De titel is tevens beschikbaar vanaf dag één op Xbox Game Pass. Een bron willen ze niet benoemen – die blijft volledig anoniem. Nu vraag je je wellicht af waarom we dit nieuwtje in godsnaam oppakken. Dat komt eigenlijk alleen maar omdat de leaker “The Snitch” op deze kwestie gereageerd heeft. Zijn trackrecord is vooralsnog foutloos. We komen er snel achter of dat zo blijft.

Check hier de gameplay-trailer van Atomic Heart. De titel staat op onze lijst van de aankomende horrorgames van 2023.

Atomic Heart verschijnt in het eerste kwartaal van 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer de releasedatum is bevestigd, lees je dat hier bij Gameliner.

Bron: WhatIfGaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord