Gerucht: Capcom wijzigt plan voor Resident Evil 4 remake

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2021 13:18

Volgens insiders zijn de plannen van Capcom voor een Resident Evil 4 remake gewijzigd na onenigheden binnen het productieteam.

De nieuwe Studio M-Two heeft een kleinere rol gekregen bij het ontwikkelen van de onaangekondigde game, melden anonieme bronnen. En de hoofd-Resident Evil studio Capcom Division 1 heeft de leiding gekregen. De Resident Evil 4 remake is al sinds 2018 in ontwikkeling, onder de leiding van M-Two, de studio van voormalig Platinum Games hoofd Tatsuya Minami. Er is publiekelijk weinig informatie gedeeld over de studio, maar mensen met kennis van het bedrijf zeggen dat het deels gefinancierd is door Capcom en bestaat uit voormalige Platinum Games werknemers. Het bedrijf heeft ook meegewerkt aan de remake van Resident Evil 3, die vorig jaar uitkwam.

onbekend

De Resident Evil 4 remake heeft nog geen releasedatum gekregen.

Bron: Videogameschronicle

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

11 januari 2005

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord