Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2 , Nintendo GameCube , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Capcom wijzigt plan voor Resident Evil 4 remake

Volgens insiders zijn de plannen van Capcom voor een Resident Evil 4 remake gewijzigd na onenigheden binnen het productieteam.

De nieuwe Studio M-Two heeft een kleinere rol gekregen bij het ontwikkelen van de onaangekondigde game, melden anonieme bronnen. En de hoofd-Resident Evil studio Capcom Division 1 heeft de leiding gekregen. De Resident Evil 4 remake is al sinds 2018 in ontwikkeling, onder de leiding van M-Two, de studio van voormalig Platinum Games hoofd Tatsuya Minami. Er is publiekelijk weinig informatie gedeeld over de studio, maar mensen met kennis van het bedrijf zeggen dat het deels gefinancierd is door Capcom en bestaat uit voormalige Platinum Games werknemers. Het bedrijf heeft ook meegewerkt aan de remake van Resident Evil 3, die vorig jaar uitkwam.

onbekend

De Resident Evil 4 remake heeft nog geen releasedatum gekregen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?