Gerucht: Resident Evil 4 Remake-artwork online gedeeld

Geplaatst: 29 november 2021 17:45

Volgens een gerucht zou D.C. Douglas, de stemacteur van Wesker uit de Resident Evil-serie, een confidentiële afbeelding hebben gedeeld voor de vermoedelijke Resident Evil 4-remake. De stemacteur zelf ontkent het verhaal.

Het gerucht over een remake van Resident Evil 4 dook vorig jaar op. Later dit jaar schenen de plannen voor de Resident Evil 4-remake gewijzigd te zijn, maar het gerucht bleef in leven. Nu is er olie op het vuur gegooid door enkele accounts op social media. Zij beweren dat de stem achter Wesker uit de Resident Evil-serie aan de hand van privéberichten op social media concept art voor de remake met fans heeft gedeeld. Hij zou ze verteld hebben om de documenten niet te delen. D.C. Douglas zelf ontkent alles. In een Facebook-bericht geeft hij aan 'niet door CAPCOM ingehuurd te zijn om aan een Resident Evil-game te werken'. Dit benadrukt hij nogmaals in een Instagram-post. Hieronder zie je één van de tweets waarmee de geruchtenmolen op gang kwam. Het Instagram-bericht van de stemacteur waarin hij het gerucht ontkent vind je onderaan het nieuwsbericht bij de bron.

Aangezien D.C. Douglas de geruchten ontkent, is het aannemelijk dat de afbeeldingen niet officieel zijn. Als er wel officieel nieuws over de remake van Resident Evil 4 naar buiten komt, lees je dat natuurlijk ook hier op Gameliner.

Bron: D.C. Douglas
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

11 januari 2005

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord