Gerucht: Nieuwe details Resident Evil 4 remake onthuld

Geplaatst:

De titel is nog niet eens officieel aangekondigd, maar de eerste details van de Resident Evil 4 remake lijken al naar buiten te zijn gebracht. De website fanbyte deelt wat van de insider geruchten rondom de RE4 remake.

De remake van Resident Evil 4 wordt namelijk geen exacte kopie. Ze willen het een en het ander eraan veranderen. Zo zou een groter gedeelte van de game afspelen tijdens de nachturen. Ze willen van de remake een engere game maken, aldus het gerucht. Ook wordt er gebruik gemaakt van de prototypeversies van Resident Evil 4. De ondersteunende personages krijgen in de remake grotere en belangrijkere rollen. Leon gaat dus wellicht wat meer assistentie ontvangen. De bijbehorende DLC van Resident Evil 4 wordt ook inbegrepen in de remake. Ben je nou benieuwd waarom iedereen zulke hoge verwachtingen heeft van RE4 remake? Bekijk dan hier onze retrospectief van Resident Evil 4, het origineel waar het allemaal begon.

Volgens de geruchten wordt de Resident Evil 4 remake onthuld in het begin van 2022. Wat denken jullie?

Bron: fanbyte
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

11 januari 2005

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord