Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Co-op modus Batman Gotham Knights naar 4 spelers

Het lijkt erop dat Batman Gotham Knights zijn co-op modus gaat uitbreiden naar 4 spelers. Dit blijkt uit recente veranderingen aan de PlayStation Store pagina van de game.

De PS Store pagina van Gotham Knights gaf eerst duidelijk aan dat de game co-op voor slechts 2 spelers ondersteunde. Dit is onlangs echter gewijzigd. De PSN pagina van de game zegt nu namelijk dat het een game is voor 4 spelers. Dat zou betekenen dat de co-op capaciteit een upgrade gaat krijgen. De studio die de game maakt heeft extra tijd gekregen om de game af te maken. Het lijkt er dus op dat ze een deel van die tijd hebben gebruikt om de co-op modus voor de game uit te breiden. Veel fans zullen hier blij mee zijn, vooral aangezien Rocksteady's Suïcide Squad: Kill the Justice League is uitgesteld. Nu is er mogelijk toch een andere 4 speler game die zich afspeelt in het DC universum die ze kunnen spelen terwijl ze wachten.

Gotham Knights 4 spelers

Gotham Knights is beschikbaar vanaf 25 oktober 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?