Suicide Squad: Kill The Justice League uitgesteld

Geplaatst:

Een domper voor Suicide Squad: Kill The Justice League. De actiegame met antihelden in de hoofdrol is namelijk uitgesteld naar volgend jaar.

Games die uitgesteld worden, het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Ook voor Rocksteady's Suicide Squad: Kill The Justice League is het de waarheid. De actiegame wordt uitgesteld naar volgend jaar. Het nieuws werd naar buiten gebracht door Sefton Hill, Creative Director bij Rocksteady Studios. Een specifieke reden voor het uitstel werd niet gegeven. Het zag er een tijdje rooskleurig uit voor de Suicide Squad-game. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van Suicide Squad: Kill The Justice League. Meer interesse in het verhaal? Bekijk dan hier de story trailer van Suicide Squad: Kill The Justice League.

Suicide Squad: Kill The Justice League is beschikbaar in de lente van 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord