Suicide Squad: Kill The Justice League

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 26 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Suicide Squad: Kill The Justice League story trailer onthuld

Suicide Squad: Kill The Justice League is natuurlijk ook aanwezig tijdens DC FanDome. In een nieuwe story trailer zien we de chaotische actie die op ons wacht in Rocksteady's nieuwste game.

Harley Quinn, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang staan centraal in de trailer. Zij zijn de nieuwste namen die gekoppeld worden aan Task Force X oftwel de Suicide Squad. De taak is simpel. Vermoord de Justice League. Hoe deze figuren dat gaan doen is nog een compleet raadsel. We zien in de trailer bijvoorbeeld al Superman, de Flash en Green Lantern die overgenomen zijn door Brainiac. De trailer hint ook naar de aanwezigheid van Wonder Woman, die zo te zien nog niet beïnvloed is door de big bad guy. Gameplaybeelden zijn helaas nog niet vrijgegeven, maar de releasewindow is er in ieder geval wel. Bekijk hier de eerste trailer van Suicide Squad: Kill The Justice League.

Suicide Squad: Kill The Justice League is beschikbaar vanaf 2022 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON DC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?