Suicide Squad en Gotham Knights aanwezig op DC Fandome

Geplaatst: 31 augustus 2021 13:00

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights. We kunnen echter binnenkort nieuwe informatie verwachten.

Allebei de games zijn namelijk onderdeel van DC Fandome 2021. Tijdens dit evenement zien we van alles en nog wat, maar natuurlijk allemaal in thema van de gigantische media-franchise DC Entertainment. Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights zijn bevestigd voor de line-up. We weten echter niet hoeveel aandacht deze twee games gaan krijgen tijdens het evenement. Gotham Knights werd onlangs uitgesteld naar volgend jaar. Rocksteady werkt aan Suicide Squad: Kill The Justice League, dus hopelijk hebben ze meer te melden tijdens het evenement. DC Fandome 2021 vindt plaats op 16 oktober.

Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights hebben nog geen releasedatum.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord