Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Suicide Squad: Kill The Justice League

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 2 februari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Suicide Squad en Gotham Knights aanwezig op DC Fandome

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights. We kunnen echter binnenkort nieuwe informatie verwachten.

Allebei de games zijn namelijk onderdeel van DC Fandome 2021. Tijdens dit evenement zien we van alles en nog wat, maar natuurlijk allemaal in thema van de gigantische media-franchise DC Entertainment. Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights zijn bevestigd voor de line-up. We weten echter niet hoeveel aandacht deze twee games gaan krijgen tijdens het evenement. Gotham Knights werd onlangs uitgesteld naar volgend jaar. Rocksteady werkt aan Suicide Squad: Kill The Justice League, dus hopelijk hebben ze meer te melden tijdens het evenement. DC Fandome 2021 vindt plaats op 16 oktober.

Suicide Squad: Kill The Justice League en Gotham Knights hebben nog geen releasedatum.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?