Suicide Squad: Kill The Justice League

  • Ontwikkelaar Rocksteady Studios
  • Eerste releasedatum 2 februari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Rocksteady werkt aan Suicide Squad: Kill The Justice League

Vannacht is tijdens DC FanDome Suicide Squad: Kill The Justice League onthuld. Rocksteady Studios, de maker van de Batman Arkham-games, heeft de game in ontwikkeling.

Begin deze maand onthulde Rocksteady Studios al via Twitter dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van een Suicide Squad-game. De Suicide Squad is weer op een missie gezet en niet zomaar eentje. Harley Quinn, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang moeten het opnemen tegen de Justice League. Geen gemakkelijke opgave, want doorgaans zijn dat juist de superhelden die de leden van de Suicide Squad weten te stoppen. De game is zowel in singleplayer als in multiplayer te doorspelen. Ondanks dat de focus nu wordt verlegd naar de Suicide Squad, sluiten bepaalde verhaallijnen uit de Batman Arkham-games wel aan op de gebeurtenissen in Suicide Squad: Kill The Justice League. Zoals je van de Suicide Squad mag verwachten en zoals in de aankondigingstrailer te zien is, zit het met de humor van onze anit-helden in ieder geval wel goed.

Suicide Squad: Kill The Justice League staat gepland voor een release in 2022 voor pc, Xbox Series X en PlayStation 5.

BRON DC FanDome

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?