Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gotham Knights uitgesteld naar volgend jaar

Vandaag heeft Warner Bros. Games Montreal aangekondigd dat Gotham Knights volgend jaar wordt uitgebracht. De nieuwe Batman-game stond eigenlijk gepland voor dit jaar.

Tijdens de DC FanDome-stream van vorig jaar onthulde Warner Bros. Games Montreal Gotham Knights, de opvolger van de Batman Arkham-serie. In deze co-op actiegame kun je aan de slag met Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood. De Gotham Knights-helden hebben unieke skill trees en daarmee een eigen speelstijl. Hoewel de game zich in het Batman-universum afspeelt, is Batman zelf niet aanwezig. Volgens het verhaal is Batman omgekomen bij een ontploffing, waardoor er plek is gemaakt voor nieuwe helden. De game stond oorspronkelijk gepland voor dit jaar, maar Warner Bros. Games Montreal liet middels de officiële Gotham Knights Twitter-account weten dat de game pas volgend jaar wordt uitgebracht. De reden voor het uitstel is zodat het team "meer tijd heeft om de best mogelijke ervaring te geven aan spelers". De oorspronkelijke releasedatum van Gotham Knights stond verborgen in een tweet afkomstig van hetzelfde Twitter-kanaal.

Gotham Knights wordt in 2022 uitgebracht.

BRON Gotham Knights

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?