Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Gotham Knights releasedatum verborgen in tweet

Het Twitter-kanaal van Gotham Knights heeft onlangs een tweet geplaatst wat zorgde voor speculatie rondom de game. De releasedatum is wellicht al een feit.

De ontwikkelaars wensen de fans een fijne Kerstmis. Op de achtergrond van de tweet zien we wat van de voorwerpen die iets vertellen over de geschiedenis van de helden in Gotham Knights. Vooral de poster heeft een opmerkelijk detail. Het is een circusposter, eentje die het Haly's Circus met de Flying Graysons promoot. Onderaan de poster staan een aantal data, 16 t/m 21 juli om precies te zijn. Er wordt nu gespeculeerd dat deze datum gecombineerd moet worden om zo de releasedatum te krijgen van Gotham Knights. De actiegame zou volgens deze logica moeten verschijnen op 16 juli 2021. Het is echter nog even afwachten op bevestiging van de ontwikkelaar. Warner Bros. heeft onlangs onthuld dat de Gotham Knights-helden unieke skill trees hebben.

Gotham Knights is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?