Gerucht: Gotham Knights releasedatum verborgen in tweet

Geplaatst:

Het Twitter-kanaal van Gotham Knights heeft onlangs een tweet geplaatst wat zorgde voor speculatie rondom de game. De releasedatum is wellicht al een feit.

De ontwikkelaars wensen de fans een fijne Kerstmis. Op de achtergrond van de tweet zien we wat van de voorwerpen die iets vertellen over de geschiedenis van de helden in Gotham Knights. Vooral de poster heeft een opmerkelijk detail. Het is een circusposter, eentje die het Haly's Circus met de Flying Graysons promoot. Onderaan de poster staan een aantal data, 16 t/m 21 juli om precies te zijn. Er wordt nu gespeculeerd dat deze datum gecombineerd moet worden om zo de releasedatum te krijgen van Gotham Knights. De actiegame zou volgens deze logica moeten verschijnen op 16 juli 2021. Het is echter nog even afwachten op bevestiging van de ontwikkelaar. Warner Bros. heeft onlangs onthuld dat de Gotham Knights-helden unieke skill trees hebben.

Gotham Knights is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord