Gotham Knights-helden hebben unieke skill trees

Geplaatst: 4 september 2020 20:43
Aangepast: 4 september 2020 21:27

Met de aankondiging van de game Gotham Knights leerden we al dat de game maar liefst vier protagonisten met zich meebrengt. Nu heeft Warner Bros. Montreal ook bevestigd dat ieder personage uniek is.

Natuurlijk zijn Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood stuk voor stuk al verschillende personages, maar dat ga je dus ook terugzien in de gameplay. Ieder personage heeft weer een andere vechtstijl en eigenschappen, maar ook een unieke skill tree. Het vergaren van ervaringspunten betekent dus dat je voor een Batgirl andere vaardigheden kunt vrijspelen dan voor bijvoorbeeld Red Hood. Het boeken van progressie verschilt dus per personage en zorgt ervoor dat het daadwerkelijk uitmaakt met welk personage je speelt. Ook heeft ieder van deze helden unieke gear die je voor ze kunt craften.

onbekend

Gotham Knights staat gepland voor een release 2021.

Bron: GameRant
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord