Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gotham Knights-helden hebben unieke skill trees

Met de aankondiging van de game Gotham Knights leerden we al dat de game maar liefst vier protagonisten met zich meebrengt. Nu heeft Warner Bros. Montreal ook bevestigd dat ieder personage uniek is.

Natuurlijk zijn Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood stuk voor stuk al verschillende personages, maar dat ga je dus ook terugzien in de gameplay. Ieder personage heeft weer een andere vechtstijl en eigenschappen, maar ook een unieke skill tree. Het vergaren van ervaringspunten betekent dus dat je voor een Batgirl andere vaardigheden kunt vrijspelen dan voor bijvoorbeeld Red Hood. Het boeken van progressie verschilt dus per personage en zorgt ervoor dat het daadwerkelijk uitmaakt met welk personage je speelt. Ook heeft ieder van deze helden unieke gear die je voor ze kunt craften.

Gotham Knights staat gepland voor een release 2021.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?