Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Gerucht: Days Gone 2 zal nooit uitgebracht worden

Jason Schreier, verslaggever bij Bloomberg, gooit even een bommetje op Twitter. Volgens de journalist is een vervolg op Days Gone namelijk al in 2019 afgewezen. Op zich nog geen gek nieuwtje, maar dit spreekt eerdere uitspraken van Days Gone's Bend Studio's uitspraken tegen.

Het is sowieso onrustig bij Sony de afgelopen dagen. Eerder deze week opperde Schreier namelijk ook dat Sony zou werken aan een The Last of Us-remaster voor de PlayStation 5. Daarnaast zou de remaster van het originele Uncharted zijn geschrapt omdat deze te veel geld zou kosten. Nu schijnt dus ook dat Days Gone 2 nooit het levenslicht zal zien. Dit ondanks de uitspraken die Bend Studio eerder gedaan zou hebben omtrent een vervolg. Volgens Schreier is dit al in 2019 bekendgemaakt bij de studio. Waarom er geen vervolg op Days Gone komt, is niet bekend. Wel is opvallend dat dit al is vermeld in 2019, hetzelfde jaar dat Days Gone is verschenen. Het kan dus zomaar zijn dat er toch een vervolg gaat komen na recente verkoopcijfers. Daarnaast is Bend Studio ook bezig met een pc-versie van Days Gone. Dit zou één van de eerste PlayStation-exclusives moeten worden die dus niet langer exclusief op de PlayStation speelbaar is.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?