Gerucht: Days Gone 2 zal nooit uitgebracht worden

Geplaatst:

Jason Schreier, verslaggever bij Bloomberg, gooit even een bommetje op Twitter. Volgens de journalist is een vervolg op Days Gone namelijk al in 2019 afgewezen. Op zich nog geen gek nieuwtje, maar dit spreekt eerdere uitspraken van Days Gone's Bend Studio's uitspraken tegen.

Het is sowieso onrustig bij Sony de afgelopen dagen. Eerder deze week opperde Schreier namelijk ook dat Sony zou werken aan een The Last of Us-remaster voor de PlayStation 5. Daarnaast zou de remaster van het originele Uncharted zijn geschrapt omdat deze te veel geld zou kosten. Nu schijnt dus ook dat Days Gone 2 nooit het levenslicht zal zien. Dit ondanks de uitspraken die Bend Studio eerder gedaan zou hebben omtrent een vervolg. Volgens Schreier is dit al in 2019 bekendgemaakt bij de studio. Waarom er geen vervolg op Days Gone komt, is niet bekend. Wel is opvallend dat dit al is vermeld in 2019, hetzelfde jaar dat Days Gone is verschenen. Het kan dus zomaar zijn dat er toch een vervolg gaat komen na recente verkoopcijfers. Daarnaast is Bend Studio ook bezig met een pc-versie van Days Gone. Dit zou één van de eerste PlayStation-exclusives moeten worden die dus niet langer exclusief op de PlayStation speelbaar is.

Bron: Twitter
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Days Gone

Series

Days Gone

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

26 april 2019

Ontwikkelaar

SIE Bend Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord