Gerucht: De Knights of the Old Republic remake is dood

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2023 22:04

Na maandenlang speculeren kunnen we volgens Jeff Grubb eindelijk een einde maken aan alle onzekerheden. De remake van KOTOR - oftewel Knights of the Old Republic - is dood. Volgens orakel Grubb is niemand meer bezig met de game.

Ook enkele recente acties van Sony lijken te bevestigen dat de KOTOR remake geen toekomst meer heeft. Zij hebben namelijk alle verwijzing naar de in 2021 aangekondigde remake van social media en YouTube laten schrappen, al beweert men dat dit puur komt door verlopen licenties. Om het allemaal nog aannemelijker te laten klinken wil de Embracer Group - de partij die in augustus 2022 de KOTOR remake onderbracht bij Saber Interactive - tijdens diens laatste financiële briefing niets kwijt over de status van de remake. Volgens CEO Lars Wingefors maakt men namelijk overal een headline van, dus zegt 'ie liever niets.

Kotor 3

Is dit alles verrassend? Verre van. De verhalen omtrent een tumultueuze ontwikkeling plagen de remake al een tijdje en er gingen zelfs al verhalen dat ook Saber Interactive van de ontwikkeling was geplukt.

Spijtig. Wij wensen alle Jedi die met smart op deze remake zaten te wachten, alle Force van de wereld toe.

Bron: GiantBomb
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord