Check hier alle The Game Awards 2023 content

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

  • Ontwikkelaar Aspyr Media
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: De Knights of the Old Republic remake is dood

Na maandenlang speculeren kunnen we volgens Jeff Grubb eindelijk een einde maken aan alle onzekerheden. De remake van KOTOR - oftewel Knights of the Old Republic - is dood. Volgens orakel Grubb is niemand meer bezig met de game.

Ook enkele recente acties van Sony lijken te bevestigen dat de KOTOR remake geen toekomst meer heeft. Zij hebben namelijk alle verwijzing naar de in 2021 aangekondigde remake van social media en YouTube laten schrappen, al beweert men dat dit puur komt door verlopen licenties. Om het allemaal nog aannemelijker te laten klinken wil de Embracer Group - de partij die in augustus 2022 de KOTOR remake onderbracht bij Saber Interactive - tijdens diens laatste financiële briefing niets kwijt over de status van de remake. Volgens CEO Lars Wingefors maakt men namelijk overal een headline van, dus zegt 'ie liever niets.

Kotor 3

Is dit alles verrassend? Verre van. De verhalen omtrent een tumultueuze ontwikkeling plagen de remake al een tijdje en er gingen zelfs al verhalen dat ook Saber Interactive van de ontwikkeling was geplukt.

Spijtig. Wij wensen alle Jedi die met smart op deze remake zaten te wachten, alle Force van de wereld toe.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?