Gerucht: Detective Pikachu 2 release is dichtbij

Geplaatst:
Aangepast: 11 februari 2024 18:43

In 2019 werd Detective Pikachu 2 aangekondigd voor de Nintendo Switch en sindsdien bleef het muisstil rondom deze game. Een release van Detective Pikachu 2 is misschien wel dichterbij dan we denken.

Na enkele jaren van de nieuwsradar te zijn verdwenen, lijkt Detective Pikachu 2 weer te leven. Een opgedoken LinkedIn-pagina van een werknemer van Creatures Inc., de ontwikkelaar van de Pokémon-game, doet vermoeden dat een release van deze detectivegame misschien wel dichterbij is dan wij denken. Op de pagina wordt benoemd dat de persoon in kwestie heeft gewerkt aan twee games: ''een onaangekondigde game en een waarvan de release nadert, Detective Pikachu 2''. Inmiddels is de LinkedIn-pagina geüpdatet en staat er enkel nog beschreven dat de game in ontwikkeling is. Het blijft natuurlijk speculeren, maar in elk geval fijn om te weten dat deze game nog leeft.

Detective Pikachu 21
Bij elke Pokémon Direct in de afgelopen jaren werd er flink gespeculeerd over een mogelijke onthulling van Detective Pikachu 2. Er is echter sinds de aankondiging van de game nog geen enkele update over de puzzel-avonturengame geweest. Onderhand is het een opzichzelfstaand mysterie geworden wat er met Detective Pikachu 2 is gebeurd sinds de onthulling in 2019. Na tijden van nieuwsdroogte, lijkt een eerste aanwijzing over de staat van de game te zijn gevonden uit een onverwachte hoek.

Met de naderende release van Pokémon Scarlet en Violet lijkt een aankondiging van Detective Pikachu 2 op korte termijn onwaarschijnlijk. Wie weet dat we in 2023 op crimejacht gaan met Pikachu, de koffieliefhebbende speurneus.

Bron: Resetera
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord