Gerucht: Detective Pikachu 2 release is dichtbij

In 2019 werd Detective Pikachu 2 aangekondigd voor de Nintendo Switch en sindsdien bleef het muisstil rondom deze game. Een release van Detective Pikachu 2 is misschien wel dichterbij dan we denken.

Na enkele jaren van de nieuwsradar te zijn verdwenen, lijkt Detective Pikachu 2 weer te leven. Een opgedoken LinkedIn-pagina van een werknemer van Creatures Inc., de ontwikkelaar van de Pokémon-game, doet vermoeden dat een release van deze detectivegame misschien wel dichterbij is dan wij denken. Op de pagina wordt benoemd dat de persoon in kwestie heeft gewerkt aan twee games: ''een onaangekondigde game en een waarvan de release nadert, Detective Pikachu 2''. Inmiddels is de LinkedIn-pagina geüpdatet en staat er enkel nog beschreven dat de game in ontwikkeling is. Het blijft natuurlijk speculeren, maar in elk geval fijn om te weten dat deze game nog leeft.

Detective Pikachu 2 gerucht

Bij elke Pokémon Direct in de afgelopen jaren werd er flink gespeculeerd over een mogelijke onthulling van Detective Pikachu 2. Er is echter sinds de aankondiging van de game nog geen enkele update over de puzzel-avonturengame geweest. Onderhand is het een opzichzelfstaand mysterie geworden wat er met Detective Pikachu 2 is gebeurd sinds de onthulling in 2019. Na tijden van nieuwsdroogte, lijkt een eerste aanwijzing over de staat van de game te zijn gevonden uit een onverwachte hoek.

Met de naderende release van Pokémon Scarlet en Violet lijkt een aankondiging van Detective Pikachu 2 op korte termijn onwaarschijnlijk. Wie weet dat we in 2023 op crimejacht gaan met Pikachu, de koffieliefhebbende speurneus.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?