Diablo II

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 juli 2000
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

Gerucht: Diablo 2 Remaster mogelijk in ontwikkeling

Fans van de Diablo-franchise hebben misschien iets om naar uit te kijken dit jaar. Er gaan geruchten de ronde dat Diablo 2 mogelijk een Remaster krijgt.

Toen StarCraft: Remastered een tijd geleden werd aangekondigd, begonnen Blizzard-fans zich af te vragen of een ​​geremasterde versie van Diablo 2 ook realiteit zou kunnen worden. Destijds suggereerde David Brevik, de project- en ontwerpleider van de originele game, dat het voor Blizzard misschien een "te lastige opgave" zou zijn om dit op een "eervolle" manier te realiseren. Assets van het origineel zouden namelijk niet toegankelijk zijn. Maar volgens bronnen, geciteerd door de Franse site Actugaming, werkt een dochteronderneming van Activision genaamd Vicarious Visions aan een remaster van Diblo 2. Die remaster zou gepland staan voor het vierde kwartaal van dit jaar en zou de naam 'Diablo 2 Resurrected' krijgen.

onbekend

De editor van Actugaming noemde eerder de aankondigingen van Diablo 4, Shadowlands en Overwatch 2 kort voordat ze vorig jaar op Blizzcon openbaar werden gemaakt. Toch is het verstandig om het gerucht met een korreltje zout te nemen en te wachten op een officiële aankondiging van Blizzard Entertainment.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?