Diablo II

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 juli 2000
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

Video: DiRT Showdown - Race Hard, Party Hard Trailer

Binnenkort komt uitgever en ontwikkelaar Codemasters met de game DiRT Showdown op de proppen. DiRT Showdown kent zowel een multiplayer als een singleplayer, maar de focus ligt op de multiplayer. De uitgever heeft ook laten weten dat we DiRT Showdown als een echte party-game moeten beschouwen. De uitgever laat vandaag in een persbericht een aantal feiten los over de demo, plus dat we een nieuwe trailer voor je hebben die je hieronder kunnen bekijken.

- 2 miljoen wagens verongelukt
- Zoveel kilometers gereden dat men 100x de Aarde heeft rond gereden
- Genoeg brandstof verbruikt om 5x op en neer naar de maan te vliegen

De demo is alweer een tijdje te downloaden op het PlayStation Network en Xbox LIVE Arcade. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan moet je dat zeker nog even doen, want als we Ruud mogen geloven is DiRT Showdown echt een genot voor de race liefhebber.

DiRT Showdown moet de 25ste van deze maand uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?