Diablo II

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 juli 2000
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

Blizzard neemt Vicarious Visions over

Blizzard neemt de studio Vicarious Visions over. Daarnaast lijkt het erop dat ze gaan werken aan een Diablo II remake.

Vicarious Visions is verantwoordelijk voor de remakes van Crash Bandicoot en Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Blizzard heeft de studio overgenomen en samengevoegd met hun eigen bedrijf. De studio verantwoordelijk voor de Warcraft III Reforged game is van de huidige projecten afgehaald. Vicarious Visions gaat nu kennelijk aan de slag met een Diablo II remake, maar er is nog niks bevestigd. Deze insider informatie kwam via Jason Schreier, een gamejournalist met een betrouwbare historie aan uitspraken en voorspellingen. Hij laat ook weten dat Blizzards Team 1, het klassieke team bij Blizzard, afgelopen herfst is ontmanteld.

Laat ons weten wat jij vindt van deze ontwikkelingen!

BRON Jason Schreier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?