Gerucht: Er is een Nieuwe Outer Worlds in de maak

Geplaatst: 12 oktober 2020 15:06
Aangepast: 12 oktober 2020 15:18

Het lijkt erop dat Obsidian bezig is met een vervolg op hun RPG uit 2019: The Outer Worlds. Dit gerucht komt van een ervaren analist van de game industrie, Daniel Ahmad.

Hij postte onlangs op zijn Twitter-kanaal dat hij 'gehoord heeft dat Obisdian kijkt naar een vervolg voor de Outer Worlds-franchise'. Hij ging er niet verder op in of hij denkt dat de game een direct vervolg wordt op het origineel of dat het meer om een soort spin-off gaat. Onlangs maakte Obsidian bekend dat The Outer Worlds later deze maand beschikbaar zou worden op Steam. In het weekend lieten ze weten dat de game op 23 oktober eindelijk via Steam te krijgen zou zijn, bijna een jaar nadat de game uitkwam. Obsidian is druk bezig geweest hun game op nieuwe platforms uit te brengen, waaronder de Nintendo Switch-versie die in juni 2020 uitkwam. In juli van dit jaar bracht de ontwikkelaar een DLC uit voor de RPG, genaamd Peril on Gorgon. Deze DLC kwam pas op 8 september uit, net een maand geleden.

Behalve dat de studio bezig zou zijn met een nieuwe Outer Worlds, maakte Daniel niets bekend over een eventuele releasedatum.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord