The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Er is een Nieuwe Outer Worlds in de maak

Het lijkt erop dat Obsidian bezig is met een vervolg op hun RPG uit 2019: The Outer Worlds. Dit gerucht komt van een ervaren analist van de game industrie, Daniel Ahmad.

Hij postte onlangs op zijn Twitter-kanaal dat hij 'gehoord heeft dat Obisdian kijkt naar een vervolg voor de Outer Worlds-franchise'. Hij ging er niet verder op in of hij denkt dat de game een direct vervolg wordt op het origineel of dat het meer om een soort spin-off gaat. Onlangs maakte Obsidian bekend dat The Outer Worlds later deze maand beschikbaar zou worden op Steam. In het weekend lieten ze weten dat de game op 23 oktober eindelijk via Steam te krijgen zou zijn, bijna een jaar nadat de game uitkwam. Obsidian is druk bezig geweest hun game op nieuwe platforms uit te brengen, waaronder de Nintendo Switch-versie die in juni 2020 uitkwam. In juli van dit jaar bracht de ontwikkelaar een DLC uit voor de RPG, genaamd Peril on Gorgon. Deze DLC kwam pas op 8 september uit, net een maand geleden.

Behalve dat de studio bezig zou zijn met een nieuwe Outer Worlds, maakte Daniel niets bekend over een eventuele releasedatum.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?