The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: The Outer Worlds Peril on Gorgon DLC aangekondigd

Tijdens de Xbox Games Showcase werden er niet alleen nieuwe games getoond. Er is namelijk een nieuwe DLC voor The Outer Worlds aangekondigd.

Vorig jaar kwam The Outer Worlds uit. De RPG kreeg veel lovende kritiek, met name doordat deze zo divers en uitgebreid was. Private Division heeft vanavond onthuld dat The Outer Worlds nu ook DLC krijgt. In totaal krijgt de game twee uitbreidingen. De eerste, genaamd Peril on Gorgon, is vanavond onthuld. Deze DLC brengt je naar de Gorgon asteroïde waar je nieuwe personages, wapens en locaties kunt ontdekken. Ook brengt de DLC een heel nieuw verhaal met zich mee.

De Peril on Gorgon DLC voor The Outer Worlds verschijnt 9 september.

BRON Private Division

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?