Gerucht: FIFA 23 brengt meerdere wijzigingen met zich mee

Geplaatst: 1 maart 2022 13:55

Het lijkt erop dat er een aantal dingen gaan veranderen in FIFA 23. Volgens Tom Henderson brengt FIFA 23 meerdere toffe wijzigingen met zich mee.

Waarschijnlijk komt het nieuws dat er dit jaar een nieuwe FIFA-game wordt uitgebracht niet als een verassing. Maar het feit dat er waarschijnlijk een aantal grote toevoegingen inzitten, is dat wellicht wel. Bij vrijwel iedere review van FIFA 22 is te lezen dat de nieuwste FIFA-game vrij weinig verandert ten opzichte van voorgaande delen. Het lijkt er nu echter op dat er in FIFA 23 een aantal spannende veranderingen komen. De belangrijkste wijziging is de toevoeging van cross-play. Dat betekent dat je straks altijd met je vrienden online kan spelen, ongeacht op welk platform zij spelen. Daardoor kunnen spelers op de PlayStation, Xbox en pc straks virtueel een balletje met elkaar trappen. Daarnaast zou de game niet alleen de mannelijke wereldkampioenschappen bevatten, maar ook vrouwenvoetbal zou een entree maken. Dat zou moeten leiden tot één FIFA-ervaring die mensen van de twee geslachten bij elkaar brengt. Ook de HyperMotion-technologie uit FIFA 22 zou verbeterd zijn. De laatste tijd vlogen er wat geruchten rond over de FIFA-serie. Hier is Tom Henderson verder op ingegaan. Eén daarvan gaat over een naamsverandering van de FIFA-serie. Of die er inderdaad op een later moment aankomt, kon Tom Henderson niet bevestigen. Het lijkt er in ieder geval op dat de serie dit jaar nog gewoon 'FIFA' blijft heten. Daarnaast geeft hij aan dat hij geen bewijs heeft gezien voor de bewering dat FIFA 23 free-to-play wordt. Het lijkt er dus op dat je weer zoals vanouds je portemonnee moet trekken voor de voetbalgame.

Electronic Arts heeft nog geen officiële aankondiging over FIFA 23 uit de doeken gedaan. Neem dit gerucht daarom met een korreltje zout.

Bron: Xfire
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord