EA Sports FC

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Gerucht: FIFA 23 brengt meerdere wijzigingen met zich mee

Het lijkt erop dat er een aantal dingen gaan veranderen in FIFA 23. Volgens Tom Henderson brengt FIFA 23 meerdere toffe wijzigingen met zich mee.

Waarschijnlijk komt het nieuws dat er dit jaar een nieuwe FIFA-game wordt uitgebracht niet als een verassing. Maar het feit dat er waarschijnlijk een aantal grote toevoegingen inzitten, is dat wellicht wel. Bij vrijwel iedere review van FIFA 22 is te lezen dat de nieuwste FIFA-game vrij weinig verandert ten opzichte van voorgaande delen. Het lijkt er nu echter op dat er in FIFA 23 een aantal spannende veranderingen komen. De belangrijkste wijziging is de toevoeging van cross-play. Dat betekent dat je straks altijd met je vrienden online kan spelen, ongeacht op welk platform zij spelen. Daardoor kunnen spelers op de PlayStation, Xbox en pc straks virtueel een balletje met elkaar trappen. Daarnaast zou de game niet alleen de mannelijke wereldkampioenschappen bevatten, maar ook vrouwenvoetbal zou een entree maken. Dat zou moeten leiden tot één FIFA-ervaring die mensen van de twee geslachten bij elkaar brengt. Ook de HyperMotion-technologie uit FIFA 22 zou verbeterd zijn. De laatste tijd vlogen er wat geruchten rond over de FIFA-serie. Hier is Tom Henderson verder op ingegaan. Eén daarvan gaat over een naamsverandering van de FIFA-serie. Of die er inderdaad op een later moment aankomt, kon Tom Henderson niet bevestigen. Het lijkt er in ieder geval op dat de serie dit jaar nog gewoon 'FIFA' blijft heten. Daarnaast geeft hij aan dat hij geen bewijs heeft gezien voor de bewering dat FIFA 23 free-to-play wordt. Het lijkt er dus op dat je weer zoals vanouds je portemonnee moet trekken voor de voetbalgame.

onbekend

Electronic Arts heeft nog geen officiële aankondiging over FIFA 23 uit de doeken gedaan. Neem dit gerucht daarom met een korreltje zout.

BRON Xfire

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?