Gerucht: Grand Theft Auto 6 in de maak

Rockstar Games heeft volgens een bron onderzocht of het mogelijk is om het volgende Grand Theft Auto-deel in Tokio te laten afspelen in de tijd dat GTA III en GTA Vice City uitkwamen. Het plan ging echter snel van tafel. De Amerikaanse ontwikkelaar kreeg de gecompliceerde wegen in de Japanse hoofdstad niet voor elkaar. Dezelfde bron laat nu weten dat ze momenteel bezig zijn met het zesde deel van de populaire reeks.

onbekend

Waar dit nieuwste deel gaat afspelen is nog onbekend. Misschien pakken ze Tokio wel weer op met de middelen van nu. Het zou in elk geval een toffe setting zijn voor een zesde deel.Het duurt dus nog wel even voordat we met GTA VI aan de slag kunnen vermoed ik.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?