Gerucht: Horizon Forbidden West krijgt nieuwe DLC Burning Shores

Geplaatst:

Volgens geruchten kan er binnenkort een DLC voor Horizon Forbidden West verwacht worden. Dit zal gaan om een uitbreiding met de naam Burning Shores.

In een tweet toont de populaire leaker 'The Snitch' een foto van een driehoek tussen San Fracisco, Los Angeles en Las Vegas. De achterliggende gedachte is dat de DLC in deze regio plaats gaat vinden. The Burning Shores wordt nu al een paar keer genoemd in Horizon Forbidden West. Zo noemt Brin het "the place of flames and brine" en schrijft Gildun over de plaats in zijn dagboek.

Het lijkt er op dat de locatie van de DLC in het zuiden is. Spelers die dat gedeelte van de map proberen te ontdekken krijgen nu namelijk nog de melding om zich om te draaien. Verschillende spelers hebben dankzij hun Sunwing al iets meer gezien van de omgeving waarin de DLC plaatsvindt. Ze beweren onder andere de Hoover Dam en de Memorial Bridge gespot te hebben.

Op het moment gaan de geruchten dat de DLC verschijnt in april 2023. Het is wachten op een officiele aankondiging van Guerilla Games en Sony. Horizon Forbidden West is nu speelbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Insider Gaming
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord