Gerucht: Is Bethesda bezig met een Fallout: New Vegas vervolg?

Geplaatst:

Bethesda voegde onlangs een 'newvegas2' tak toe aan Fallout 4. Dit wakkerde geruchten aan over een Fallout: New Vegas vervolg.

De veranderingen zijn gemaakt in de backend van de game op Steam na een update voor de game op 4 april en je kunt ze zien in SteamDB. Het zijn de soort aanpassingen die een ontwikkelaar meestal maakt als ze nieuwe content aan een game toe gaan voegen of wanneer ze een bèta test willen gaan doen. De benaming die Bethesda gebruikt, heeft het gerucht in de wereld gebracht dat de ontwikkelaar bezig is met een vervolg op Obsidian's Fallout: New Vegas. Een remaster van de game in de engine van Fallout 4 is ook een theorie die langs is gekomen. Een dag later verwijderde Bethesda de nieuwe tak, waarschijnlijk om de geruchten te dempen. Maar daar zijn ze niet helemaal in geslaagd. De meest logische verklaring is dat de nieuwe tak een onderdeel is van de Fallout 4 next-gen update die op de planning staat voor dit jaar.

Fallout new vegas vervolg1

Fallout 4 krijgt dit jaar nog een grote next-gen update, maar hier is nog geen datum voor gegeven. Zou een vervolg of remaster van Fallout: New Vegas hier een deel van uitmaken? We gaan het zien.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout: New Vegas

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

22 oktober 2010

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord