Kingdom Hearts

  • Ontwikkelaar Disney Interactive
  • Eerste releasedatum 15 november 2002
  • Platformen PlayStation 2
  • Gameliner score

Gerucht: Komt er een Kingdom Hearts serie naar Disney+?

Ook al zorgt het coronavirus ervoor dat er heel veel filmprojecten stil liggen, Disney zelf zit niet bepaald stil. Er gaat een gerucht dat er een serie van Kingdom Hearts naar Disney+ komt. Dit gerucht doet al langer de ronde, maar nu lijkt deze steeds meer body te krijgen.

Deze serie is nog vroeg in de ontwikkelingsfase en daarom is er nog niks officieel aangekondigd. Ook is er nog vrij weinig over bekend, onder andere of het een animatieserie wordt of een live action serie. Het kan zelfs nog een film worden. Wat wel bijna zeker is, als Disney het goed aanpakt, kan dit ook een groot succes worden aangezien de game serie dat ook was. Misschien moet hier en daar het verhaal wel wat aangepast worden, want sinds de eerste game is uitgebracht, zo'n achttien jaar geleden, is het verhaal behoorlijk ingewikkeld geworden om er meteen in te komen. Maar Disney kennende moet dat wel goed komen.

onbekend

Wanneer er een serie van de game met Disney en Square Enix daadwerkelijk naar Disney+ komt, is dus nog niet bekend.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?