Kingdom Hearts

  • Ontwikkelaar Disney Interactive
  • Eerste releasedatum 15 november 2002
  • Platformen PlayStation 2
  • Gameliner score

De Kingdom Hearts-serie komt naar pc

De Kingdom Hearts-serie komt naar pc. Dit is onthuld tijdens de Epic Games Store Spring Showcase die vanavond plaatsvond.

De Kingdom Hearts-reeks werd door Square Enix altijd uitgebracht voor consoles of mobile. Hier komt nu verandering in. Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase is namelijk aangekondigd dat de Kingdom Hearts-serie vanaf eind volgende maand verkrijgbaar is via de Epic Games Store. Zo is straks onder andere Kingdom Hearts: Melody of Memory en Kingdom Hearts III inclusief de Re:Mind DLC te spelen op pc.

De Kingdom Hearts-serie komt op 30 maart exclusief via de Epic Games Store naar pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?