Nieuwe Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC trailer uit

Geplaatst: 7 december 2019 09:31
Aangepast: 7 december 2019 11:43

De nieuwe Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC trailer is nu te vinden op YouTube. Of deze ook officieel uit is, blijft de vraag.

De trailer werd gepubliceerd op het officiële Kingdom Hearts YouTube-kanaal, maar werd daarna al snel weer offline gehaald. Echter is de trailer nog makkelijk te vinden via andere kanalen die deze ondertussen geüpload hebben. Sora is vastberaden Kairi te redden. Hij reist naar het Keyblade kerkhof net voor het laatste gevecht. Als een soort geest gaat hij op zoek naar de zeven bewaarders van het licht. Hier ervaart Sora hun persoonlijke gevechten van dichtbij. Er komt een waarheid aan het ligt die Sora nooit heeft zien aankomen. In deze uitbreiding is ook Kairi een speelbaar personage.

Je kan de DLC Kingdom Hearts 3: Re:Mind vanaf vandaag pre-orderen voor Xbox One en PlayStation 4. Patrick was erg te spreken over de game in zijn review van Kingdom Hearts 3.

Bron: youtube
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord