Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Nieuwe Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC trailer uit

De nieuwe Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC trailer is nu te vinden op YouTube. Of deze ook officieel uit is, blijft de vraag.

De trailer werd gepubliceerd op het officiële Kingdom Hearts YouTube-kanaal, maar werd daarna al snel weer offline gehaald. Echter is de trailer nog makkelijk te vinden via andere kanalen die deze ondertussen geüpload hebben. Sora is vastberaden Kairi te redden. Hij reist naar het Keyblade kerkhof net voor het laatste gevecht. Als een soort geest gaat hij op zoek naar de zeven bewaarders van het licht. Hier ervaart Sora hun persoonlijke gevechten van dichtbij. Er komt een waarheid aan het ligt die Sora nooit heeft zien aankomen. In deze uitbreiding is ook Kairi een speelbaar personage.

Je kan de DLC Kingdom Hearts 3: Re:Mind vanaf vandaag pre-orderen voor Xbox One en PlayStation 4. Patrick was erg te spreken over de game in zijn review van Kingdom Hearts 3.

BRON youtube

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?