Trailer: Nieuwe trailer voor Kingdom Hearts III Re Mind-uitbreiding

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2019 22:37

Het duurt nog even voordat de Kingdom Hearts III - Re Mind-uitbreiding wordt uitgebracht, maar Square Enix heeft vandaag in aanloop naar de Tokyo Game Show wel een nieuwe trailer onthuld.

De nieuwe trailer werd niet voorzien van een exacte releasedatum, dus daar moeten we nog altijd op wachten. Groot nieuws dat we uit deze trailer kunnen opmaken is dat de data battles weer terug van weggeweest zijn en dat ook de dark forms wederom hun opwachting maken. Daarnaast brengt Re Mind nieuwe vijanden met zich mee en de mogelijkheid tussen verschillende personages te wisselen. Mocht je de DLC gaan kopen, dan ontvang je ook nog een gratis keyblade.

De Kingdom Hearts III - Re Mind-uitbreiding verschijnt komende winter, maar een exacte releasedatum is dus nog niet onthuld.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord