Bit: Kingdom Hearts fans veranderen hun profielfoto op Twitter

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2023 22:01

Er is veel gaande bij Twitter en de laatste aanpassing is het logo. Het vertrouwde vogeltje wordt de letter X en daardoor veranderen veel Kingdom Hearts fans nu hun profielfoto op het platform.

Dat Elon Musk losgeslagen is dat wisten we al wel. Zijn laatste wapenfeit na zijn overname van Twitter is dat hij het platform volledig wil rebranden. Het moet een nieuwe naam en uitstraling krijgen. Het begin is hierin al gemaakt door het logo te vervangen door de letter X. Rust maar, hier zit verder geen diepzinnige of spitsvondige reden achter. Het is gewoon de lievelingsletter van Musk. Reden genoeg dus om een vertrouwd logo aan de kant te bonjouren. Voor Kingdom Hearts fans de uitgelezen kans om hun profielfoto aan te passen. De letter X staat namelijk ook symbool voor Organization 13 die we kennen uit de Kingdom Hearts games.

Ga jij je profielfoto op Twitter aanpassen?

Bron: Leytrx
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord