Nieuwe details Kingdom Hearts III Re:Mind DLC onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 2 december 2019 12:28

Er zijn nieuwe details rondom de Kingdom Hearts III Re:Mind DLC onthuld. Zo komen er met de DLC onder andere verschillende nieuwe modi naar de game.

Eerder dit jaar werd voor het eerst de Re:Mind DLC van Kingdom Hearts III aangekondigd. Sinds die tijd hebben we eigenlijk vrij weinig van deze nieuwe DLC mogen vernemen. Nu zijn er echter nieuwe details over deze DLC onthuld. Tijdens een concert in Osaka, Japan waarbij de volledige soundtrack van Kingdom Hearts III werd gespeeld, konden fans een stukje gameplay van de nieuwe DLC zien. Volgens Twitteraar @mel_lifluous3, die bij het concert aanwezig was, kregen fans een gevecht tegen Marshmallow in Frozen World te zien. Daarnaast werd onthuld dat de DLC onder andere fotomodus krijgt en een nieuwe modus waarbij je de moeilijkheidsgraad van de game nog verder omhoog kunt krikken. Zo kun je namelijk zelf bepalen hoeveel HP je personage heeft en kun je ervoor kiezen om het gebruik van genezende voorwerpen uit te schakelen.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de Re:Mind DLC precies uit gaat komen, is momenteel nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk komt de DLC er volgende maand aan.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord