Gerucht: Meerdere Konami-games exclusief in ontwikkeling voor PS5

Geplaatst:

Op Twitter staat de conversatie over games nooit stil. Wederom is er een spraakmakend bericht de wereld in geholpen: Sony zou namelijk een deal hebben gesloten met Konami.

Het gerucht begon in eerste instantie over Metal Gear Solid 3. Er wordt al een tijdje in de wandelgangen gesproken over een remake. Nu hebben insiders Shpeshal Nick en Jez Corden geclaimd dat er een bepaalde vorm van PlayStation-exclusiviteit bij komt kijken. Wat deze exclusiviteit precies zou moeten inhouden, dat is nu nog niet bekend. Het kan zo zijn dat het tijdelijke console-exclusiviteitsdeals betreffen, terwijl er wel rekening gehouden wordt met een pc-release. Dit wordt gedacht, omdat de Silent Hill 2 remake ook aangekondigd is voor zowel de PlayStation 5 als de pc. Jez Corden claimt dat - naast Metal Gear en Silent Hill - Konami van plan is Castlevania terug te brengen. Wederom zou hier dan een PlayStation-deal mee gemoeid zijn.

Wat denk jij van deze statements? Lariekoek of zit er een kern van waarheid in?

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear Solid (1998)

Series

Metal Gear Solid

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation

Releasedatum

3 september 1998

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord