Gerucht: Netflix werkt aan een Dark Souls animeserie

Geplaatst:
Aangepast: 29 juli 2023 18:08

Volgens de bronnen van de gamingsite giantfreakinrobot werkt Netflix momenteel aan een animeserie gebaseerd op Dark Souls.

Het souls-like genre werd door FromSoftware bedacht en de Dark Souls franchise bestaat momenteel uit drie games. Het laatste deel, Dark Souls III dateert alweer uit 2016. Naast dat de games bekendstaan om hun moeilijkheid, wordt er ook altijd gesproken over de donkere fantasie-setting en de lore die je kunt vinden in Lordran. Mocht het je niet gelukt zijn om hiervan te genieten dan is er goed nieuws. Netflix werkt aan een animeseries, waardoor je passief kunt genieten van de wereld. Volgens de bronnen is het eerste seizoen gebaseerd op de gebeurtenissen uit Dark Souls. Dit zou betekenen dat de zoektocht naar de First Flame centraal staat. Om je geheugen op te frissen kun je de review van Dark Souls of de Dark Souls remastered nog even lezen. Het is niet de eerste keer dat Netflix ruimte biedt voor een animeserie gebaseerd op een game. Dragon Age: Absolution en Castlevania zijn al een tijdje te bekijken.

Dark Souls animeserie gerucht

Netflix heeft het nieuws nog niet bevestigd dus neem het met een korreltje zout. Heb jij interesse in een animeserie van Dark Souls? Of sla je dit liever over.

Bron: giantfreakinrobot

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dark Souls Remastered

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord