Neon White

  • Ontwikkelaar Ben Esposito
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct vindt volgende week plaats

Volgende week wordt er mogelijk een nieuwe Nintendo Direct-presentatie uitgezonden. Dat is als we Reddit-gebruiker u/SamKaar moeten geloven.

Normaal vindt er in juni een uitgebreide Nintendo Direct plaats waar de Japanse gamegigant hun plannen voor de komende tijd bekendmaakt. Nu zegt u/SamKaar dat woensdag 15 juni waarschijnlijk de gamepresentatie plaatsvindt. De Reddit-gebruiker is een content creator en kreeg een mail van een ontwikkelaar of die interesse had voor een code van pc en Nintendo Switch-game die volgende week woensdag onaangekondigd uitkomt. Alleen zat er in de mail geen NDA, wat het volgens Samkaar mogelijk maakte om hierover te praten. u/SamKaar wilde de game en ontwikkelaar anoniem houden, maar andere Redditors hebben de markeringen van de mail verwijderd en die toont dat het om Neon White gaat van uitgever Annapurna Interactive. Samkaar zegt op basis van diverse NDA-mails die hij heeft gekregen van andere games vrijwel zeker te weten dat 15 juni de nieuwe Nintendo Direct plaatsvindt.

Neon White2

Nintendo heeft zelf nog niets officieel aangekondigd, dus lees dit bericht met een korrel zout.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?