Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct vindt volgende week plaats

Geplaatst:

Volgende week wordt er mogelijk een nieuwe Nintendo Direct-presentatie uitgezonden. Dat is als we Reddit-gebruiker u/SamKaar moeten geloven.

Normaal vindt er in juni een uitgebreide Nintendo Direct plaats waar de Japanse gamegigant hun plannen voor de komende tijd bekendmaakt. Nu zegt u/SamKaar dat woensdag 15 juni waarschijnlijk de gamepresentatie plaatsvindt. De Reddit-gebruiker is een content creator en kreeg een mail van een ontwikkelaar of die interesse had voor een code van pc en Nintendo Switch-game die volgende week woensdag onaangekondigd uitkomt. Alleen zat er in de mail geen NDA, wat het volgens Samkaar mogelijk maakte om hierover te praten. u/SamKaar wilde de game en ontwikkelaar anoniem houden, maar andere Redditors hebben de markeringen van de mail verwijderd en die toont dat het om Neon White gaat van uitgever Annapurna Interactive. Samkaar zegt op basis van diverse NDA-mails die hij heeft gekregen van andere games vrijwel zeker te weten dat 15 juni de nieuwe Nintendo Direct plaatsvindt.

Neon White2

Nintendo heeft zelf nog niets officieel aangekondigd, dus lees dit bericht met een korrel zout.

Bron: Reddit

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Neon White

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Ben Esposito

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord